Naša distributivna mreža

Bez obzira koji je vaš projekat, uz Somfy vi birate

Želim pomoć profesionalca

Želite li pomoć na vašem projektu? Somfy ima veliku mrežu montažera i proizvođača u čitavoj zemlji. Ovi nezavisni profesionalci vam stoje na usluzi i pomoći će vam na vašem projektu.

Somfy stručni montažeri

Somfy stručnjak je nezavisni montažer koji je obučen za rad sa našim tehnologijama i proizvodima. Oni vam stoje na raspolaganju kako bi vam pružili savet o svim našim motorizovanim i pametnim rešenjima, kao i da ih montiraju, održavaju i prilagođavaju. Ako odaberete Somfy stručnjaka, budite uvereni da ćete dobiti kvalitetnu uslugu montiranja vaših Somfy motorizovanih i automatizovanih rešenja.

Preko 350

Stručnjaci u vašoj zemlji

14

Teritorije sa programom stručnjaka

Preko 2000

Godišnji broj projekata kojima upravljaju naši stručnjaci

Želim sam da montiram svoju opremu

Da li volite sami da ugrađujete i želite da opremite svoj dom Somfy rešenjima?

Pronađite naše proizvode koje možete da montirate sami u velikim prodavnicama opreme za majstore i kod specijalizovanih partnera ili u našoj onlajn prodavnici.

Prodavnice opreme za majstore i onlajn prodavci

Somfy nudi asortiman proizvoda za „samostalnu montažu“. Pronaći ćete ih u većim prodavnicama opreme za majstore i specijalizovanim robnim kućama širom zemlje, kao i na veb-sajtovima naših partnera.
Pronađi Somfy prodavca u blizini!
boutique

Somfy zvanična onlajn prodavnica

U Somfy onlajn prodavnici ćete pronaći naše proizvode za „samostalnu montažu“, kao i dodatnu opremu i rezervne delove.

Kupite onlajn od kompanije Somfy

Planiram da sagradim kuću

Da li ste pronašli savršenu lokaciju za izgradnju kuće? Tražite li izvođača radova koji će obaviti projekat? Da li ste razmišljali da u budućoj kući uživate u dodatnom komforu, bezbednosti i uštedi energije? Od samog početka projekta, razgovarajte sa građevinskim profesionalcima o integraciji Somfy rešenja u buduću kuću kako biste mogli da uživate u smart home konceptu.

Nezavisni građevinski izvođači radova

Somfy je partner nezavisnih izvođača radova u građevini širom zemlje kako bi vaša smart home ideja postala stvarnost.

Kupujem novu kuću

Da li ste odlučili da prelomite i kupite novu kuću? Šta kažete na to da uživate u komforu smart home koncepta odabirom Somfy partnerskog izvođača građevinskih radova?