Već 50 godina, Somfy je uvek tu uz vas.

Preko 50 godina inovacije

Od prvog motora za roletne, označavajući kraj ručice, do smart home rešenja, Somfy je proveo proteklih 50 godina pomažući i olakšavajući život milionima korisnika širom sveta. Iz dana u dan, za vas i sa vama zamišljamo dom budućnosti, komforniji, odgovorniji i bezbedniji. Stvaramo nova rešenja, pouzdana i održiva, koja unapređuju bolji život i blagostanje.

58

Zemalja

125

Podružnica

8000

Zaposlenih

Uvodimo novine zajedno!

Preko 2000 podnetih patenata.

Svakog dana, 500 inženjera sarađuje i uvodi novine kako bi doneli jednostavnost, bezbednost i spokoj u vaš svakodnevni život. Uvođenjem tihih i povezanih motora, mobilnih aplikacija za jednostavno upravljanje vašim domom i pametnih rešenja koja mogu bezbedno da komuniciraju međusobno, naši timovi pronalaze domove budućnosti. Zahvaljujući ovom ključnom radu i preko 2000 patenata koje je naš Centar za istraživanje i razvoj već podneo, Somfy može da garantuje efikasne i dugotrajne proizvode. Ali sada je na vas red! Da li imate predlog u vezi sa novim proizvodom ili načinom kako da poboljšamo naše proizvode? Posetite našu interaktivnu veb-lokaciju My Somfy Lab i podelite vaše ideje!

Poštujemo princip Act for Green

Težimo poboljšanju svih životnih uslova kako bismo osigurali da budu bezbedniji i komforniji, kao i ekološkiji. 1. Zastupamo efikasnije zgrade, kao i dobrobit ljudi koji borave u njima. Uzimamo u obzir ekološki uticaj naših rešenja tokom njihovog životnog ciklusa. 2. Zastupamo ekološki dizajnirane proizvode. Svakog dana, glavna briga naših timova jeste zelenija i održivija životna sredina širom sveta. 3. Zastupamo odgovornije prakse.

Saznajte više

Odaberite francuski kvalitet

Timovi u Hojte-Savoju obučeni u radu sa najnovijim tehnologijama su dizajnirali i proizveli sve naše proizvode. Da bismo garantovali njihov kvalitet, performanse i dugovečnost, obavljamo redovno ispitivanje i kontrole u skladu sa rigoroznim procesom. 

Uz vas svaki dan!

Zato što kvalitetni proizvodi zahtevaju efikasne usluge, pružamo vam podršku tokom vašeg projekta uz pomoć: 1.     Mreže sertifikovanih stručnjaka na svim našim teritorijama. 2.     Onlajn usluge kako bismo bolje ispunili vaše potrebe (zahtevi za ponudama, forum, video snimci i uputstva). 3.     Korisničke službe telefonske pomoći za odgovore na vaša pitanja. 4.     Usluge popravke kod kuće ako imate problem uz pomoć naše mreže stručnjaka. Ako odaberete Somfy, to znači da birate sve ovo!

Saznajte više

So Open with Somfy

Naši proizvodi iz asortimana se upotpunjuju i kombinuju jedni sa drugima kako bi stvorili prilagodljiva i skalabilna rešenja koja možete da koristite sa drugim brendovima i proizvođačima kućne opreme. Saznajte više o projektu So Open with Somfy i svim našim partnerima!

Saznajte više

Možete nam verovati

Obezbeđujemo sigurno čuvanje vaših ličnih podataka. Zaštita i poštovanje vaše privatnosti su naš prioritet!

Priča o brendu koji razmišlja o budućnosti

1969.

Pionirski duh

U mestu Kluz, u podnožju Monblana, Somfy* razvija prvi tubularni motor, označavajući kraj ručice i uvlačenja kod električnih roletni, skrinova, tendi i zasenčivača. Naša priča počinje u Francuskoj, Nemačkoj i Švedskoj, gde kompanija već ima podružnice. Avantura je počela! *Société d’Outillage et de Mécanique de Faucigny (Mašinska alatnica iz Fosinija).

1989.

Večeras je Somfy na TV-u!

Prva televizijska kampanja kompanije Somfy emitovana je u udarnom terminu na francuskoj Canal +, ali do 2005, kampanja je postala međunarodna. Somfy je prešao iz brenda rezervisanog za profesionalce u brend za krajnjeg korisnika.

1997.

Živeo radio!

Somfy integriše radiou tehnologiju u svoje motore. Zahvaljujući RTS-u (Somfy radioj tehologiji), roletnama, zasenčivačima, tendama i skrinovima, sada možete da rukujete pomoću daljinskog upravljača. Dodatna prednost radio tehnologije je ta da možete da koristite jedan daljinski upravljač za kontrolu više proizvoda. Baš je lako, baš je Somfy!

2001.

Od roletni... do cele kuće

Brend počinje da motorizuje i garažna vrata i kapije. Takođe preuzima kompaniju Domis, dizajnera bežičnih alarmnih sistema. U osvit novog milenijuma, proizvodi kompanije Somfy mogu da kontrolišu sve otvore na kući, kao i njenu bezbednost. Jednostavna i pristupačna bežična automatizacija kuće je rođena.

2007.

Prvo partnerstvo sa drugim brendovima

 Somfy potpisuje prvi savez za automatizaciju kuće sa kompanijom Velux i objavljuje io-homecontrol, bežični dvosmerni radio protokol. Sada je moguće istim daljinskim upravljačem kontrolisati opremu kompanija Somfy i Velux, ali i proveravati da li sve radi besprekorno pomoću funkcije povratnih informacija.

2010.

Kontrolisanje vašeg doma je lako uz TaHoma®!

100% u oblaku, 100% radijsko, 100% otvoreno: TaHoma® interfejs stiže na vaše računare i pametne telefone kako biste lako kontrolisali svoju kuću. Preko 200 kompatibilnih uređaja sada može da komunicira i ostvaruje interakciju!

2015.

Pametni i efikasni motori

Najnovija generacija motora za roletne stiže na tržište. Pametan, tih i ekološki, Somfy S&S0 RS 100 motor poseduje sve.

2017.

Povezani objekti

Somfy je preuzeo dva velika imena u sektoru povezanih uređaja: MyFox i Okidokeys; i sa njima razvija proizvode za proširenje asortimana opreme za domaćinstva. Na tržištu su se pojavila tri vodeća proizvoda: povezana brava za vrata, povezani termostat i Somfy One, kamera sa ugrađenim alarmom.

2018.

Ekspanzija se ubrzava sa programom „So Open with Somfy“ i njegovim partnerstvima

Grejanje, osvetljenje, muzika i virtuelni asistenti... Somfy širi svoj program partnerstva kako bi obogatio iskustvo povezanog doma. U junu, brend je otvorio svoje API-je za programere omogućivši još veću slobodu.

Dalje...

Jedva čekamo sutrašnjicu!